Kjellstorpsbladet

Nr 2-2019

Ladda ner som PDF

 

TV, bredband och telefoni

Styrelsen fick på årsstämman i januari uppdraget att undersöka möjligheten att göra förbättringar vad gäller digital-tv och bredband.

Vi har av Comhem fått information att digital-tv kommer att införas under 2020 utan någon kostnadsökning och med i princip samma programutbud.

 Styrelsen har också diskuterat med Comhem om bredband och tagit del av en offert som erbjuder samtliga boende bredbandsuppkoppling med 100/10 samt telefoni Bas. Kostnaden för detta belastar föreningen och den boende betalar alltså inget extra för detta mycket förmånliga erbjudande.

Om vi kommer överens med Comhem kommer detta erbjudande att gälla from 2019-06-01.

Vi återkommer med närmare information så snart allt fallit på plats men vi uppmanar de som funderar på att förnya ett avtal eller på att teckna ett nytt avtal att ligga lågt med detta.

Namnlappar på postboxarna

Styrelsen har konstaterat att det klistras upp handskrivna namnlappar på fler och fler postboxar. Vi vill påtala att det endast är namnskyltar som styrelsen printar ut och sätter upp som är tillåtna. Det är alltså inte tillåtet att klistra egna lappar eller etiketter på boxen. Vill man ha ett extra namn på dörren eller på brevlådan måste man kontakta styrelsen.

Vi kommer inom en snar framtid att besöka samtliga trapphus och då plocka bort alla lappar som vi bedömer som icke tillåtna.

Tillfälliga parkeringstillstånd

I samband med att boende hyr festlokalen kan man få tillfälliga p-tillstånd för sina bilburna gäster. Då får man utnyttja lediga platser på de ordinarie stora parkeringarna dock ej framför festlokalen! Tillståndet gäller endast den dagen som festen ska äga rum, vilket ska vara noterat på tillståndet av bovärd eller förvaltare. När festen är över kastar man bort tillståndet. P-lappen ska vara väl synlig i framrutan på förarplats.

Utökade tider för besöksparkeringar

Styrelsen har beslutat att utöka tiden för besöksparkeringarna till 09.00-20.00.Träder i kraft när nya skyltar är på plats om ca en vecka.

Besiktningsanmärkningar

De balkonger som fått anmärkningar vid besiktningen har nu börjat åtgärdas. I vissa fall är det smärre åtgärder och i andra betydligt mer omfattande.

Övernattningslägenhet och kök i festlokal

Både lägenheten och köket i festlokalen ska genomgå en ”makeover” för att få det lite fräschare och mer trivsamt. Detta ska påbörjas så snart lägenheten blir ledig en lite längre period.

Gårdsmöten

Vi kommer som vanligt att inbjuda till tre gårdsmöten under våren (rött, grönt och blått). Särskild inbjudan kommer i brevlådan.

Styrelsen önskar er alla en skön vårvinter!!

Logga in