KJELLSTORPSBLADET NR 2-3. 2018

Ladda ner som PDF

 

Öppet hus

Vi har den stora glädjen att välkomna föreningens medlemmar till ett öppet hus och visning av vår fina nyrenoverade motionslokal som nu står redo att tas i bruk. Kanske kan blotta åsynen av lokalen inspirera till att vilja börja träna och komma i form. 

Visningen äger rum torsdagen den 22/3 mellan kl.18.00-20.00.

Varmt välkomna!

 

Vårstädning

När vi nu närmar oss våren, även om den verkar avlägsen, kan det vara på sin plats att se över våra förråd och andra utrymme för att rensa ut sådant som inte behövs. Det kommer att placeras containers utanför Kvarterslokalen under fredagen 18/5 15.00-18.00, lördagen 19/5 10.00-14.00, söndagen 20/5 10.00-14.00.

 

Loppis

För några år sedan arrangerades en loppis som blev väldigt välbesökt. Vi tänkte göra en repris på detta tema Datumet är satt till lördagen den5/5 kl.10.00-15.00. Det finns ett begränsat antal bord att boka så- ”först till kvarn” gäller. Bokningen ska göras på områdeskontoret på onsdagar 16.00-18.00. Tänk på att man kan vara två att dela på ett bord om man inte har så mycket saker att sälja.                                                                                        

 

Omförhandling av hyresavtal

Styrelsen har konstaterat att hyrorna för garage och förråd har varit oförändrade i snart tio år. Detta är naturligtvis inte gångbart, även vad gäller garage och förråd krävs reparationer och underhåll.

Styrelsen har därför beslutat att omförhandla samtliga dessa hyresavtal och genomföra en höjning av hyran på generellt 15% from augusti 2018. Därefter höjs hyrorna varje år med 1,5%.

Ett brev kommer inom någon månads tid att skickas ut och vi ber er att underteckna samt returnera detta snarast.

 

Extrastämma

En kort påminnelse om stämman den 21/3 kl.18.30 i Kvarterslokalen!

Se tidigare utsänd kallelse.          Väl mött!

 

Kolfilter

Äntligen har utbytesfilter till våra köksfläktar kommit. Försäljning av dessa sker på områdeskontoret onsdagar 16.00-18.00.

Det finns tre olika varianter på filter.

Filter till modell F 230 kostar 570:-  inkl.moms

”         ”      ”       F 231 ”         735:-  inkl.moms

OBS ! detta filter går att tvätta 2 ggr.

Filter modell Tender               985:-inkl.moms

Man bör byta filter inom 1-2 år enligt rekommendationen men är naturligtvis också beroende på hur mycket mat man lagar i veckorna.

Har du svårt för att utläsa vilken typmodell just du har så finns en förteckning på områdeskontoret där man kan utläsa vilken typ just din lägenhet har och på så sett få rätt filter.

Det kanske kan tyckas krångligt att byta filter, har du problem och vill ha hjälp med detta, kan du anmäla hos förvaltaren på områdeskontoret, onsdagar 16.00-18.00 så samordnar vi detta. Gå gärna ihop med en granne eller två som också behöver hjälp för att göra det hela lite smidigare.

Det var allt för denna gången

Ha en skön vårvinter!

önskar Styrelsen

               

Logga in