Kjellstorpsbladet

NR. 11 2018

Ladda ner som PDF

                    

Avgiftshöjning + tilläggsavgift

Den årliga avgiftshöjningen blir 3% from 1/1-2019. Tilläggsavgiften blir enligt stämmobeslutet 390:-/månad from 1/1-2019 under en 30-års-avskrivningsperiod. Tilläggsavgiften gäller för balkongutbyggnad och inglasning  av våra balkonger.(Gäller ej ettorna).

 

Takpappsstatus

En inspektion av våra tak har utförts och det visade sig att statusen på dessa var så pass bra att vi kan skjuta fram en ny pappläggning i åtminstone under en 15-årsperiod. En rekommendation framfördes om att varje år efter vinter gå igenom takpappen i skarvar och genomföringar för att på så sätt hålla kontroll på statusen.

 

Årsstämman

Vår årliga stämma kommer att ske den 8/1-2019 kl.18.30 i Dalhems centers matsal.

En separat kallelse med dagordning kommer i er brevlåda. Årsredovisningen kommer av miljö-och kostnadsskäl att läggas ut på vår hemsida. Naturligtvis kommer ett antal upptryckta exemplar finnas att hämta ut på Bovärdskontoret.

Lussefirande

I år har det i stort sett varit omöjligt att kunna få en skolklass att komma och lussa för oss. Av den anledningen har vi senarelagt firandet till kl 17.00 den 13/12 i Kvarterslokalen. Vi får dricka vårt kaffe med lussebulle själva och försöka göra det så trevligt vi kan ändå.

 

Advent

Nu närmar sig advent med stora steg. I adventstider tänder man ju mer ljus än vanligt. Vi vill därför påminna om att se över och testa era brandvarnare så att de verkligen fungerar om olyckan skulle vara framme. Sätt också en lapp på ytterdörren som påminner er om att släcka alla levande ljus innan ni går hemifrån.

 

Fågelmatning

Till alla djurvänner och fågelmatare, snälla mata inte fåglarna från era uteplatser eller inne på gårdarna. Allt spillet som ramlar ner från fågelmaten dra till sig råttor och möss. Lämpligt ställe att hänga talgbollar och dylikt i är buskarna utmed cykelvägen vid fotbollsplanen.

 

Det var allt för denna gången!

Styrelsen önskar alla en skön höst

         

Logga in