Kjellstorpsbladet

Nr. 10 2018

 Ladda ner som PDF

                              

Påminnelse

Det är hög tid nu att komma in med eventuella motioner till årsstämman. Sista dagen är 31/10.  Alla är välkomna att tycka till och ha åsikter om det ena eller andra. Glöm inte att skriva under och ange lgh nr på skrivelsen.

 

Dörröppnare

Nu har det monterats dörröppnare i källartrapporna i hus 23 och 51 där det finns  cykelförråd. Detta kommer säkert att vara till stor hjälp vid upptagning och nedsättning av cyklarna. Man använder samma bricka att öppna med som används till tvättstugorna.

 

Kolfilter

Som vi tidigare påpekat finns det refiller till våra kolfilterfläktar att köpa hos bovärden. Det finns till samtliga typer av fläktar. För en del kanske det är tid att byta ut dessa nu efter en tids användning.

 

Nyhet i gymmet

Det har införskaffats en ny roddmaskin i gymmet! Passa på att ta en prova-på roddtur!

Bastun är öppen enligt de tider som är uppsatta på anslagstavlorna i trapphusen.

Vill ni boka kvartershusets lokal till kommande storhelger, jul, nyår så var ute i god tid. Detsamma gäller uthyrningslägenheten som är hårt uppbokad vid större helger. Priserna för uthyrningar finns också på anslagstavlorna i trapphusen.

Samtliga dessa bokningar görs på bovärdskontoret ordinarie expeditionstid, onsd. Kl 16.00-18.00.

 

Städning av cykelförråd

Årets stora cykelutrensning har ägt rum. Resultatet blev nio omhändertagna cyklar. Dessa har placerats i ett separat förråd i händelse av att någon vill ha tillbaks sin cykel. Man får gå till bovärd och beskriva sin cykel för att återfå den. I annat fall körs cyklarna till tippen och skrotas efter en tid.

 

Entrédörrar

Vi måste alla hjälpas åt att hålla entrédörrarna stängda så här års då alla råttor och möss söker värme och inte att förglömma, katter som springer vind för våg.

Vi kan också bidraga till att hålla värmekostnaderna nere genom att inte ”elda för kråkorna”!

 

Det var allt för denna gång

Styrelsen önskar er en skön höst!

Logga in