Kjellstorpsbladet nr 7-8 2017
Ladda ner PDF

 

Nu är Kjellstorpsbladet tillbaka igen efter ett kortare sommaruppehåll.
Hoppas att ni haft en skön och avkopplande sommar trots det tvivelaktiga vädret! 

Vi vill passa på att tack alla de boende som gett tillträde till lägenheterna så att Hampus på Öbergs har kunnat utföra sina installationer på ett smidigt sätt, det har sparat både tid och pengar! 
TACK FÖR DETTA!

 

Garage

Nu när vintersäsongen närmar sig vill vi påminna om att det finns ett antal lediga garage för uthyrning. Detta skulle innebära att man frigör fler platser på parkeringarna.
Nya p-tillstånd är under tryckning, äldre p-tillstånd gäller tills vidare.(Mer info om detta senare).

Cykelrensning

De cyklar som blivit uppmärkta kommer att forslas bort den 4 september. Vi kommer att förvara dem en kort tid efter. Kontakta styrelsen om du vill ha tillbaka din cykel. (Skriv ett meddelande och lägg i brevlådan vid områdeskontoret).


B
alkongprojektet

Ni har i dagarna fått ett infoblad i brevlådan angående hur vi ska gå till väga inför detta stora projekt. Det är av största vikt att läsa igenom detta noggrant för att undvika tveksamheter och missförstånd!! Som förälder, tänk på att skydda barnen som absolut inte får vistas inom byggarbetsplatsens område!

 

Kallelse

Kallelsen gäller anläggande av ca 10st p-platser längs med gångstråket vid kvartershuset. Det krävs i detta fall att stämman godkänner anläggningen av parkeringarna och därför kallar styrelsen till en extrastämma.

 

Tvättstugorna 

Fortfarande är det väldigt stökigt i vissa tvättstugor! André, vår nye städare, är väldigt trött på alla dessa emballage från tvättmedel och sköljmedelsflaskor i den lilla plastpåsen avsedd endast för ludd från torktumlaren. Detta trots att det tydligt är illustrerat med bilder, överkorsade, på plastpåsarna!! Skärpning!

 

Valberedningen 

Valberedningen söker nya kandidater som skulle kunna tänka sig att ägna sig åt styrelsearbete. Det kan vara du själv eller någon i din bekantskapskrets. Lämna gärna din intresseanmälan i områdeskontorets brevlåda så uppsöker någon från valberedningen dig för vidare information.

 

Det var allt för denna gången

Styrelsen önskar alla en skön höst! 

Logga in