Kjellstorpsbladet nr 5 2017
Ladda ner PDF

 

TACK!!
Det var många som deltog i vårstädningen i april och vi fyllde 4 containers!  Allt flöt på mycket bra och därför vill vi tacka de boende som deltog, för ett gott samarbete.

 

Avgiftshöjning
Fr om 1/7, blir det som tidigare meddelats, en avgiftshöjning med 4%. Det kommer att skickas ut nya kvartalsavier från HSB om detta snarast.

 

 

Grilltider
Nu är det högaktuellt att plocka fram våra grillar! Tänk bara på att visa hänsyn till grannarna. De flesta gillar inte att få in grannens rök och grilldofter i sin lägenhet.

Placera grillen en bit ut på gräsmattan och kolla hur det blåser och var försiktiga med elden!  Naturligtvis städar man efter sig på grillplatsen. Tyvärr kan man få se utslängda kotlettben och kycklingben i rabatter och buskar som våra hundar kommer hemsläpande med, mindre trevligt.

 

Tvättning av garageportar och entréer

Park & Mark kommer att göra en högtryckstvätt av nästan alla garageportar. (vissa var i mindra behov av tvätt) men alla ska genomgås. Dessutom ska taken ovanför entréerna rengöras. Detta kommer att ske före semestern.

 
Kolfilterfläktar
Hoppas att ni har kvar bruksanvisningen som medföljde när de nya fläktarna installerades!
Det är av högsta vikt att kolfilterpatronen byts 1ggr/år och att fettfiltret regelbundet rengöres. Läs i bruksanvisningen under avsnittet ”rengöring”.

 

Det var allt för denna gången! Njut av försommaren!

 

Styrelsen

 

 

 

Logga in