Kjellstorpsbladet nr 4 2017
Ladda ner PDF

 

 

Vårstädning

Nu är det dags för årets städdagar. Containrar kommer att vara placerade vid Kvartershuset fredagen 21/4, 15.00-18.00, lördag, 22/4 10.00-14.00, söndag, 23/4 10.00-14.00

Om ni har mycket skräp och stora föremål finns en kärra för utlåning. Tänk på att försöka komprimera skrymmande lådor och kartonger genom att stampa ihop eller riva i mindre bitar. Börja att slänga längst in i containern!

 

Ventilationsarbetet

Allt arbete som har med ventilationen att göra är nu avslutat och godkänt av berörda myndigheter. Äntligen!!!!!!!

 

Trappstädning

Med anledning av den dåliga städningen av våra trappor och lokaler, håller vi nu på att förhandla fram ett avtal med en ny städleverantör. Den nya leverantören beräknas att komma igång den 1 juni.

 

Uppföljning av trapprensningen

Vi kommer fortlöpande att följa upp statusen i trapphusen. Det hjälper inte att bara röja undan på entréplan utan det gäller även på plan2. Att flytta t.ex. en barnvagn från plan 1 till plan 2 gör inte att brandrisken minskar! Hela trapphuset ska vara fritt från prylar.  

 

Brandbesiktning av förråden vid entréerna

Brandinspektionen kräver en genomgång av dessa utrymmen då brandfarliga vätskor o.d. kan tänkas förvaras här. Om du vill närvara vid besiktningen, vänligen lämna namn och tel.nr i brevlådan vid områdeskontoret, i annat fall går man in med huvudnyckel. Besiktningen påbörjas v.17 och pågår v.18 och 19.

 

                           

Soprum och tvättstugor

Det är alltid tråkigt att behöva påminna om och om igen att inte soprum och tvättstugor är OK, men detta är tydligen en nödvändighet

I soprummen får man INTE kasta plastpåsar i samma kärl som bruna papperspåsar med matrester. Om påsen är kladdig, stoppa den i ytterligare en brun papperspåse, alltså ingen plast i kärlet!!

I tvättstugorna finns det tydliga skyltar att man inte får slänga sköljmedelsflaskor och tvättmedelsförpackningar i de små papperskorgarna som är till för att tömma ludd i. Detta händer tyvärr alltför ofta.

 

Det var allt för denna gången!

 

STYRELSEN ÖNSKAR ALLA EN RIKTIGT

 

GLAD PÅSK!!

 

Logga in