Kjellstorpsbladet nr 9 2016
Ladda ner PDF

 

Bokning av lokal och övernattningslägenhet

Kenth, Bovärd, vädjar till boende att respektera hans privata tid och inte ringa fram till midnatt för att boka lokal o dylikt. Bokning ska ske under bovärdskontorets öppettider mån.8.00-10.00 eller onsd.18.00-20.00 el.tel.15 33 45.

 

Felanmälan

Incidenter som sker i din lägenhet, typ vattenskada eller liknande, skall man ringa till felanmälan och inte till Bovärden. Tel.till felanmälan, se sista sidan i bladet.

 

Prylar i trapphus

Som vi tidigare påpekat är det förbjudet att förvara saker och större leksaker i trapphusen. Dels av brandrisksynpunkt och även tillgängligheten för postmannen att nå postfacken. Det är heller inte tillåtet att ha prylar utanför förrådsgrindar. Allt ska förvaras innanför nätgrindarna.

 

Ventilationsprojektet

Allt med ventilationen flyter på enligt prognosen och nu är det endast sex hus kvar att åtgärda. Ännu en påminnelse: Spara på bruksanvisningen till er nya fläkt!

 

Stadsplan 2017

Vi i styrelsen vill passa på att tacka alla er som kom till mötet 12/9 ang”.Stadsplan 2017”. Det blev en stor uppslutning och ett stort intresse för dessa angelägna frågor Många bra synpunkter och aspekter framkom från deltagarna. Vi vill tro att många har skickat in protestbrevet till kommunen, som skulle vara kommunen tillhanda senast 23/9. Vi tackar för det!!

 

Extrastämma

Angående extrastämman gällande balkong- och porttelefonprojektet, kommer en kallelse inom kort till boende där tid och plats anges.

 

Basketplanen

Kanske en del har noterat att en ny markbeläggning är på plats vid basketplanen. Vid en kortare ”intervju” med en del av barnen, verkade det som om de var riktigt nöjda. Vi får även hoppas att de som bor intill har fått det lite behagligare ljudmässigt.

 

Som vanligt…….

Viktig info från styrelsen:

  • Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90, personlig service dygnet runt.
  • Kontakta oss i styrelsen på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret. Kom ihåg att alla skrivelser måste undertecknas med namn och lägenhetsnummer.
  • Trasig lampa i trapphus?- meddela bovärd via mail bovardhsbkjellstorp.se eller 042-15 33 45.
  • Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo på? Lämna gärna in den till oss, antingen genom mail på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

 

Vi tackar för nu!!!!

och önskar en fortsatt härlig höst!! 

Styrelsen

Logga in