Kjellstorpsbladet nr 7-8 2016
Ladda ner PDF


Nu är KB tillbaka efter ett kortare sommaruppehåll. Hoppas att ni har haft en skön sommar och en välbehövlig semester!

 

Stöld av våra nya gymredskap

Efter en lång väntan på att få installera våra nya fräscha redskap till gymmet, hinner de inte mer än levereras hit förrän allt är borta med emballage och allt. Stölden måste ha skett sen natt/tidig morgon samma dag som leverans. Finns det någon som möjligen har sett något misstänkt, hör av er till styrelsen, vi tar gärna emot alla tips!

 

Nyckelbeställning

Alla typer av nyckelbeställningar ska göras skriftligen till vår förvaltare Karin Alfredsson HSB. Nycklarna ska också avhämtas på HSB-kontoret av beställaren.

Parkeringar

Som ni säkert uppmärksammat har det tillkommit 7 nya välbehövliga p-platser vid husen 17-23.

Markunderlag vid bollplan

Som vi tidigare skrivit om, kommer den utlovade, ljuddämpande och fallvänligare mattan snarast att läggas på boll/basketplanen. Förhoppningsvis ska den också minska skador som uppstår när barnen springer omkull med skrubbsår som följd.

 

Fläktar

Bytet av fläktar är i full gång. Med varje ny inmonterad fläkt följer en bruksanvisning. Styrelsen uppmanar alla boende att spara bruksanvisningen och låta denna följa med till ev. ny köpare av lägenheten.

 

Fimpar

Vi har noterat att det återkommande slängs en massa fimpar vid gaveln hus 21. Det ser väldigt otrevligt ut! Det finns papperskorgar för ändamålet!

 

Stadsplan 2017

Styrelsen rekommenderar boende att gå in på kommunens hemsida och läsa om stadsplanen för 2017. Denna syftar till att försöka frigöra ytor för byggnation, vilket i hög grad skulle drabba våra parkeringsytor. Läs och tyck till!! ==> Stadsplan 2017

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90, personlig service dygnet runt.
  • Kontakta oss i styrelsen på styrelsensbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret. Kom ihåg att skrivelsen måste vara undertecknad med namn och lägenhetsnummer.
  • Trasig lampa i trapphus? -  meddela bovärd via mail bovardhsbkjellstorp.se eller  042- 15 33 45.
  • Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo på?

Lämna gärna in den till oss, antingen genom mail på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

 

 

                  Det var allt för denna gången!

 

 

                Styrelsen önskar alla en skön höst!

 

Logga in