Kjellstorpsbladet nr 6 2016
Ladda ner PDF

 

Allvarlig incident i 45:an

På grund av att någon/några fimpat cigaretter i blomlådan av plast på balkongen uppstod en mindre brand med stor rökutveckling som följd. Tack vare att rådiga grannar hjälpte till att släcka elden kunde en katastrof förhindras. Grannen fick spruta vatten från balkongen bredvid då lägenhetsinnehavaren inte var hemma.

ETT STORT TACK till grannarna för rådigt ingripande!!

                     

 

 

 

Avloppsspolningen

Är nu avslutad och arbetet flöt på bra förutom att killarna inte blev insläppta i ett fåtal lägenheter, vilket innebär att de får komma tillbaka en gång till.

Tänk på att aldrig använda propplösare typ kaustiksoda el.dyl. i vaskar då dessa preparat förvärrar problemen framöver. Preparaten binder sig i klumpar som kan orsaka stopp i rören. OBS - Häll inte heller frityrolja i avloppet!


Parkeringar

Vi har med kommunens hjälp fått ytterligare 5 p-platser utmed Dalhemsvägen (vid 17, på kommunens mark). 7 st nya p-platser kommer markeras upp vid parkeringen längs hus 17-23.

 

Ventilationsarbetet

Fortlöper enligt tidsplan och beräknas vara klart v.42. Har ni frågor ang. detta projekt, kontakta Eva Undén, HSB, 042-19 95 00.

Trädgårdsfållan

Fortfarande ser vi att det slängs trädgårdsavfall i plastsäckar och papperskassar i fållan. Detta medför en merkostnad för föreningen som är helt onödig. Fållan är enbart till för trädgårdsavfall och säckarna tar man med och slänger i soprummen.

 

Tack till alla…….

- som kom till våra ”balkongmöten”. Det var ett stort intresse och hur det går framöver får vi se efter stämman i höst!

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90, personlig service dygnet runt.
  • Kontakta oss i styrelsen på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret. Kom ihåg att alla skrivelser måste undertecknas med namn och lägenhetsnummer.
  • Trasig lampa i trapphus?- meddela bovärd via mail bovardhsbkjellstorp.se eller 042-15 33 45.
  • Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo på? Lämna gärna in den till oss, antingen genom mail på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

Det var allt för denna gången!

 

Styrelsen önskar alla en

GLAD MIDSOMMAR!

 

 

 

 

Logga in