Kjellstorpsbladet nr 5 2016
Ladda ner PDF

 

Lekplatserna

Nu börjar leksäsongen utomhus för barnen!

Park & Mark har besiktigat våra lekplatser och funnit att lekredskapen står för nära varandra och måste därför flyttas inom sandlådorna så att det blir bättre utrymme mellan dessa, detta för att förhindra olyckor. Arbetet har utlovats vara färdigt före maj månads utgång.

 

 

 

Reflexer på p-platser

Inom kort ska det monteras reflexer på p-platserna för att lättare kunna se var avgränsningarna går när mörkret faller.

 

Trappstädning

På senare tid har vi sett att det städats dåligt i trapphus och tvättstugor. Styrelsen har påpekat detta för städfirman och haft ett möte med dem. De har lovat bättring så vi får hoppas att detta löfte infrias framöver.

 

Dörrstoppar

Det ska monteras dörrstoppar i de trapphus där elskåpen är placerade ute i trapphuset. Detta för att lägenhetsdörrarna inte ska slå i och skada både dörrar och elskåp.

 

Städdagarna utföll till belåtenhet

En eloge till alla som var med på städdagarna och containrarna, det flöt på väldigt bra och alla var hjälpsamma och positivt inställda till detta arrangemang.

 

Balkongmöten

I slutet av maj månad kommer det en separat inbjudan till hushållen angående informationsmöte om balkongprojektet. Detta kommer att ske områdesvis (blått-rött-grönt område).

I samband med detta möte kommer vi också att presentera olika varianter av porttelefoner och boende kan se hur det kommer att se ut och få förklarat hur det fungerar.

 

Motionsrummet

Styrelsen försöker nu med alla medel att upprätthålla ordning och reda i motionsrummet. Det har ju införskaffats en del nya redskap och för att ha lite kontroll på detta skulle vi gärna se en frivillig person som är intresserad av träning och motion och som själv använder lokalen, skulle kunna vara lite av en ”ordningsvakt” och meddela styrelsen om något redskap är trasigt eller annat som behöver åtgärdas.

Låter detta intressant så lägg en intresseanmälan i bovärdskontorets brevlåda snarast med namn och tel.nr. så kontaktar vi dig.

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90, personlig service dygnet runt.
  • Kontakta oss i styrelsen på styrelsen@hsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret. Kom ihåg att alla skrivelser måste undertecknas med namn och lägenhetsnummer.
  • Trasig lampa i trapphus? - meddela bovärd via mail på bovard@hsbkjellstorp.se
    eller 042-15 33 45.
  • Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo på? Lämna gärna in den till oss, antingen genom mail på styrelsen@hsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

Det var allt för denna gången!

 

Styrelsen önskar alla en skön försommar!

Logga in