Kjellstorpsbladet nr 12 2016
Ladda ner PDF

 

 

 

Nu har vi ljus här i vårt hus och julen står för dörren!!
Än en gång tänk på alla levande ljus! Om ni bara ska ut och kasta sopor, släck alla ljus, det går fortare än vad man tror att olyckan är framme. Kontrollera brandvarnarna!!


Soprummen
När vi nu står inför en hel del helger så blir det väldigt mycket skräp i soprummen, allt emballage från julklappar och dylikt. Tänk på att stampa ihop kartongerna så att det inte blir fullt i kärlen med en gång. Personalen från Park & Mark har klagat på att det ser alldeles förskräckligt ut när de kommer in och ska städa upp varje morgon. Det har funnits uttjänta diskmaskiner som bara har blivit placerade rakt in på golvet och även en massa annat bråte som inte hör hemma i soprummen. Detta kostar föreningen massor av extraavgifter när personal ska flytta på allt det som inte ska vara i soprummen. Likaså envisas många med att svepa in de bruna matavfallspåsarna i plastpåsar. Det får inte förekomma plast i dessa kärlen!


Tvättstugorna
Massor med klagomål har framkommit på att tvättstugorna inte är städade ordentligt efter användning. Hur roligt är det att börja sitt tvättpass med att städa efter andra?? Fullt med tvättmedelsrester i facken och spill av sköljmedel ovanpå maskinerna, tråkigt, tråkigt. Här måste det ske en avsevärd förbättring!


Porttelefon
En porttelefon kommer att provinstalleras i 49B i mitten av januari. Är ni intresserade så kan man gå dit för att se hur det ser ut.


Så var det dags för föreningsstämman tisdagen den 10/1-2017 kl.18.30

I Matsalen, Dalhems centrum Välkomna!
Separat kallelse kommer i lådan.

 

Om problem uppstår med något i din lägenhet under helgerna, vänligen ring HSB jourtelefon, 042-19 95 90. Ring inte Kenth Bovärd, han behöver också helgledigt!

                                                                                   

Slutligen vill styrelsen önska alla medlemmarna

 

EN GOD JUL

OCH

ETT GOTT NYTT ÅR

Logga in