Kjellstorpsbladet nr 11 2016
Ladda ner PDF

 

Adventstiden är snart här

Nu är det som mest lämpligt att se över brandvarnarna. Sätt i friska batterier och kontrollera att de verkligen fungerar. De räddar liv! Sätt gärna en dekal på din ytterdörrs insida som uppmärksammar dig på att se till att alla levande ljus är släckta innan du lämnar hemmet.

         

                

Vi vill tacka…..

alla som deltog på stämman och röstade fram så att balkongbygget ska bli verklighet. Det var med stor majoritet som projektet roddes i hamn. Även porttelefoner röstade majoriteten på. Vi kommer att kontakta några olika balkongleverantörer för att få förslag på olika typer av utförande och samtidigt ta in offerter.

 

Ventilationen

Nu när ventilationsarbetet snart är över vill vi be er att fylla i bifogad talong (se pdf) om ni skulle ha synpunkter på installationen av fläktarna. Specificera vad du/ni har för synpunkter på talongen och lägg den vänligen i brevlådan hos bovärden senast 25/11-16.                    

     

Garageportar

Upplever ni att garageporten kärvar, ring till felanmälan.042-19 95 90.

 

Luciatåg

Liksom förra året är det nästan omöjligt att få ihop ett luciatåg. Styrelsen bjuder därför medlemmarna på kaffe med lussebulle i kvarterslokalen den 13/12 kl.9.00.              

 

 

Kallt i lägenheten??

Det har varit många som haft väldigt kallt i sina lägenheter för någon vecka sedan..

Vi har beställt nya DUCar (styrningsenheter till värme och varmvatten) då de nuvarande är gamla och slitna. I vissa av husen har det varit allt för kallt då styrningsenheten har kopplat ner sig själv.

I det nya systemet är det lättare att övervaka och kontrollera, även på distans om något skulle hända.

När de nya enheterna ska installeras kommer vi att behöva stänga av värmen under några timmar. Vi återkommer när det är dags för respektive hus.

 

På förekommen anledning……

När festlokalen har varit uthyrd har det hänt vid några tillfällen att ordinarie gardiner har plockats ner och ersatts med egna medhavda gardiner. Gardiner som är uppsatta i lokal för uthyrning ska man betrakta som fast inredning och ska inte på något sätt plockas ner. Detta har medfört att skruvar har fallit bort och gardinstänger har blivit krökta, vilket i sig blir merarbete för den som ska åtgärda detta.

I samband med uthyrd lokal blir det återkommande parkeringsproblem. Inbjudna gäster parkerar i rader precis utanför lokalen, vilket är förbjudet då detta är en inkörsel för utryckningsfordon.

Sophus

Fortfarande slängs matavfall i bruna påsar med en plastkasse omknuten. Det får inte förekomma någon som helst plast i kärl för matavfall. Detta kostar föreningen dyra extraavgifter vid varje tömning. Skärpning!

 

DET VAR ALLT FÖR DENNA GÅNGEN!

STYRELSEN ÖNSKAR EN SKÖN ADVENT!

Logga in