Kjellstorpsbladet nr 10 2016
Ladda ner PDF

 

Extrastämma

Separat kallelse kommer till alla boende angående balkonger och porttelefoner. Stämman kommer att äga rum den 7 november. Tid och plats meddelas i kallelsen. 
Besiktningsunderlag gällande balkongerna finns att läsa hos Kenth på Bovärdskontoret.

 

Var försiktiga!

Ni har säkert läst om en del olyckor som har inträffat med Hoverboard, åkplattorna som många barn står och åker på, det har visat sig att de är farliga då de står på laddning, i flera fall har de fattat eld och förstört bostäder. Placera dem absolut inte under sängar och andra möbler.

 

Cykelförvaring

Kenth, Bovärd har påpekat att det placeras cyklar och annat bråte utanför källarförråden i hus 51 och 23. Alla cyklar ska ställas i cykelförråden som är avsedda för ändamålet. Om det inte plockas bort kommer allt som står utanför nätgrindarna att forslas bort.

 

Höst…..råttornas tid

Råttorna tycker om att krypa in i värmen när hösten kommer. Tänk därför på att inte låta entrédörrarna stå upphaspade för länge. Ingen vill väl ha in råttor in i sin lägenhet??  Detsamma gäller fågelmatning. Kasta inte ut mat till fåglarna på gårdarna, det drar också till sig råttor. Garagen behöver kanske också en höststädning som gör att inte råttor och möss trivs så bra om det är rent.

 

Motioner till ordinarie årsstämma

Det är hög tid att lämna in motioner till årsstämman som hålls i januari 2017.  
Alla motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 31 oktober 2016.

 

Som vanligt….

Viktig info från styrelsen:

  • Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90 service dygnet runt.
  • Kontakta oss i styrelsen på styrelsenhsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret. Kom ihåg att alla skrivelser måste undertecknas med namn och lägenhetsnummer.
  • Trasig lampa i trapphus?- meddela bovärd via mail bovardhsbkjellstorp.se eller tel.042- 15 33 45 under kontorstid. Mån. 8.00-10.00, ons.18.00-20.00.
  • Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo på? Lämna in den till oss, antingen genom mail på styrelsenhsbkjellstorp.se eller i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

 

    Det var allt för denna gången! 

    Styrelsen önskar en fortsatt skön höst!

Logga in