Kjellstorpsbladet nr 1-2 2016
Ladda ner PDF

 

Rullatorparkering
Vi har tidigare informerat om ”rullatorparkering” i trapphusen. För att inte lägga onödiga resurser på detta vill vi be alla som har ett önskemål om låsögla till sin rullator i trapphuset att lämna ett meddelande via mail: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller lapp i brevlådan vid bovärdskontoret senast 28/2. Notera att det finns bara plats för 2 st. låsöglor per trapphus.

 

Parkeringar
På årsstämman i januari beslutades att:

• Sätta upp reflexer som kan hjälpa oss att se parkeringsplatsernas storlek, när det t.ex. fallit snö.
• Det på Kjellstorps parkeringar endast ska vara tillåtet att parkera med personbil klass 1. Detta börjar gälla så snart nya skyltar satts upp. För specifikation gällande personbil klass 1 hänvisar vi till Transportstyrelsens hemsida, www.transportstyrelsen.se.

 

Porttelefoner & låsta portar
Vi arbetar vidare på lösningar med installation av porttelefoner. Vi kommer att kalla till informationsmöte när vi har mer att visa er.
På stämman framkom att förslag styrelsen anammat. Det kommer att finnas ett formulär som kan hämtas på bovärdskontoret om man önskar få varje medlem fyller i om de vill ha låsta portar dygnet runt. Det lämnas i brevlådan vid kvartershuset. Observera att ALLA boende i respektive trapphus måste godkänna och skriva under formuläret.

 

Papperskorgarna på gårdarna
Vi har uppmärksammat att det stoppas tomma tvättmedelspaket, tomma sköljmedelsflaskor och till och med ICA-kassar med hushållsavfall i dessa papperskorgar. Detta skall givetvis slängas i soprummen som ligger några meter ifrån tvättstugorna. Om vi alla hjälps åt, kommer vi kunna spara pengar på renhållning, som vi istället kan använda på trevligare saker.

 

Det som göms i snö…………..
…. Kommer upp vid tö. Alla dessa cigarettfimpar som visar sig när snön smält. Speciellt tråkigt ser det ut framför entréerna. Ta hand om era fimpar och hundbajs som också dyker upp när det är barmark.

 

Fest i lokalen
De som hyr lokalen för festligheter uppmanas att påpeka för sina bilburna gäster att det är förbjudet att parkera precis framför lokalen. Det är en infartsväg för brandbil och ambulans. Vi ber er att hänvisa gästerna till parkeringen längs Dalhemsvägen.

 

Viktig info från styrelsen:

Nu när vårsolen förhoppningsvis snart tittar fram kanske ni funderar över att sätta upp markis eller göra en inglasning av balkongen. I båda fall krävs bygglov. Kontakta föreningens förvaltare, Anders Modig för mer information 042-199500 (HSB) eller mail anders.modig@hsbhbg.se Bor du i en marklägenhet och vill bygga en uteplats? - Kontakta förvaltaren. (Se ovan).
• Vid akuta problem kontakta felanmälan 042-19 95 90, personlig service dygnet runt.
• Kontakta oss i styrelsen på styrelsen@hsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan vid bovärdskontoret – Kom ihåg att alla skrivelser måste vara undertecknade med namn och lägenhetsnummer.
• Trasig lampa i trapphus? – meddela bovärd via mail: bovard@hsbkjellstorp.se eller 042-153345.
• Har du en idé som kan göra Kjellstorp till en ännu bättre plats att bo? Lämna då gärna in den till oss, antingen genom mail på styrelsen@hsbkjellstorp.se eller brev i brevlådan brev i brevlådan, märk gärna med ”Förslag”.

 

En riktig skön vårvinter önskar
Styrelsen

Logga in