Kjellstorpsbladet nr 6 juni 2015
Ladda ner PDF

 

Trädgårdsavfall:

Vi har fått en ny trädgårdsavfallsfålla. Det som fattas är klängväxter som ska växa och dölja lite av innehållet. Fållan är låst, du öppnar upp med dinlägenhetsnyckel. Det kommer även att sättas upp ”papperkorgar” till plast-/ papperssäckar. Observera att alla slags påsar, såväl plast som papper är förbjudet att slänga där. NSR kräver att man ska kunna se avfallet för att kunna klassa det som trädgårdsavfall. Det kostar föreningen 465 kr+ moms att tömma 1 (!) säck.

 

Renovering av garage:

Renovering utav garageväggarna har påbörjats. Meddelande om detta har gått ut till hushållen från vår förvaltare. Föreningen kommer inte att stå för skador på bilen som orsakats av saker som man har inte plockat bort och de faller ner på bilen. Alla har ett egetansvar.

 

Brandinformation:

Vi har tre stycken miljöhus(soprum) på området. Alla tre är märkta som återuppsamlingsplats. Det betyder i praktiken att om en brand uppstår och man måste evakuera så ska man bege sig till närmaste miljöhus. Kom överens i familjen vilket av miljöhusen är er återuppsamlingsplats. Det är bra om föräldrar pratar med sina barn om detta, t om övar på detta.  Varje lägenhet är en brandcell, om det brinner i huset där du bor, stanna om möjligt kvar i lägenheten. Stäng dörrar och fönster. Invänta räddningstjänst för vidare information.

 

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid inglasning av balkong, uppsättning av markis så måste bygglov ansökas. Kontakta föreningens förvaltare Karin Alfredsson för mer information. Karin når du på 042-199500 (HSB) eller på karin.alfredsson@hsbhbg.se
  • Det finns gott om lediga garage. Är du intresserad kontakta Emelie påHSB på 042-199500.
  • Kontakta oss i styrelsen på: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev ibrevlådan vid bovärdskontoret.

 

 

Det var allt för denna gången. Styrelsen önskar alla en härlig midsommar.

 

Styrelsen

 

Logga in