Kjellstorpsbladet nr 11 november 2015
Ladda ner PDF

 

Årsmöte:

När?  12 januari 2016 kl. 18.30
Var?   I matsalen, Dalhems centrum

Boka in datumet i din kalender redan nu. Kom och gör din röst hörd. Separat kallelse kommer när tiden närmar sig. Vill du jobba med styrelsefrågor? Kontakta i så fall valberedningen.

 

Vädjan från styrelsen:

Parkeringssituationen är som alla vet inte optimal på vårt område. Brist på platser skapar irritation. Styrelsen jobbar aktivt med detta (tro det eller ej). Vi vädjar till dem som har firmabilar att parkera på Dalhemsvägen, på så sätt skapas fler platser till äldre och barnfamiljer som kanske har det svårt att gå längre sträckor. Vi uppmanar även dem som har garage att köra in sina bilar i dem, så hjälps vi alla åt att frigöra fler parkeringsplatser.

 

Garagebesiktning:

I samband med garagebesiktningen framkom att några använder sina bilar och garage som förråd och har en bil på parkeringen som de använder till att köra med. Detta är inte acceptabelt. -Töm bilen och garaget, - sälj bilen eftersom du inte använder den och - sätt in bilen som används i garaget. En”trestegsmetod” som skapar fler parkeringsplatser.

 

Bom mellan hus 51 och 57:

Bommen har blivit flyttad då det ofta stod bilar parkerade framför bommen. Detta är absolut förbjudet då vägen är räddningsväg för ambulans och brandbil. Även sopbilen kom inte fram och detta medförde att soporna inte blev tömda. Nu hoppas vi problemet är löst.

 

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid inglasning av balkong, uppsättning av markis så måste bygglov ansökas. Kontakta föreningens förvaltare Karin Alfredsson för mer information. Karin når du på 042-199500 (HSB) eller på karin.alfredsson@hsbhbg.se
  • Bor du i en marklägenhet och vill bygga en uteplats. Kontaktaförvaltaren. ( Se ovan)
  • Kontakta oss i styrelsen på: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev ibrevlådan vid bovärdskontoret.
  • Trasig lampa i trappen- Meddela bovärden på 042-153345 eller mejla på bovard@hsbkjellstorp.se.
  • Gårdsmötena återkommer till våren.

 

 

Det är mörkare ute nu och vi myser inomhus med tända ljus. Styrelsen vill påminna om brandsäkerheten. Köp gärna en brandfilt eller brandsläckare, det är bra att ha om olyckan är framme. I slutet av månaden är det 1:a advent ….tiden går fort….. ha koll på ljusen speciellt med barn och djur i närheten.

Kom ihåg regeln: 1:advent = kolla batteriet i brandlarmet!

 

OOO, snart är det vinter och skidan den slinter…..

 

Styrelsen

 

Logga in