Kjellstorpsbladet nr 10 oktober 2015
Ladda ner PDF

 

Motioner till stämman:

Tänk vad tiden går fort. Nu är det åter dags att tänka till och börja skriva motioner till stämman. Var med och påverka föreningens framtid. Senast 31/10 ska de vara inlämnade.

 

 

Rullatorparkering:

En glädjande nyhet till alla som har rullator. En rullatorparkering kommer att fixas på bottenvåningen. Två öglor ska fästas i väggen där man kan låsa fast sin rullator. Det finns plats för två rullatorer.

Observera att  inga cyklar, barnvagnar eller leksaker får förvaras här, eller låsas fast i öglorna. Detta pga brandrisk och av utrymningsskäl.

 

Brandbesiktning av garage:

Tisdagen 27/10 och onsdagen 28/10 kommer föreningen att brandbesikta garagen. Separat information kommer att delas ut angående detta.

 

Vad händer med balkongerna?

Styrelsen har tidigare aviserat att balkongerna måste renoveras. Detta har dragit ut på tiden eftersom man ville ha en balkongbesiktning först. Resultatet från besiktningen är nu klar och visade att det krävs en större renovering. (Det är inte farligt att vistas på balkongenJ). Styrelsen tittar nu på olika lösningar som kommer att presenteras till medlemmarna.                                                            Vid akuta problem  med balkongerna som måste åtgärdas direkt, t ex lösa brädor, ber vi er att kontakta HSB:s felanmälan 042-199590 eller felanmäla via vår hemsida www.hsbkjellstorp.se och följa länken - felanmälan.

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid inglasning av balkong, uppsättning av markis så måste bygglov ansökas. Kontakta föreningens förvaltare Karin Alfredsson för mer information. Karin når du på 042-199500 (HSB) eller på karin.alfredsson@hsbhbg.se
  • Bor du i en marklägenhet och vill bygga en uteplats. Kontaktaförvaltaren. ( Se ovan)
  • Kontakta oss i styrelsen på: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev ibrevlådan vid bovärdskontoret.
  • Trasig lampa i trappen- Meddela bovärden på 042-153345 eller mejla på bovard@hsbkjellstorp.se.

 

En härlig senhöst önskar

Styrelsen

Logga in