Kjellstorpsbladet nr 9 september 2014
Ladda ner PDF

 

Avgiftshöjning:

Styrelsen har beslutat att höja avgiften för lägenheterna med 3%  fr om 1 oktober. Garage och förråd berörs ej.

 

Enligt underhållsplanen så har vi omfattande arbeten framför oss. Bla takpappsbyte, fönsterbyte och balkongfrontsbyte (där arbetet har påbörjats och vi hoppas på att vi snart kan presentera det för föreningens medlemmar). Stambytet håller styrelsen på med att undersöka. Vid årstämman så kommer vi att presentera närmare föreningens ekonomi. Kom gärna och lyssna.

Motioner till stämman:

Gör din röst hörd. Styrelsen tar gärna emot motioner till stämman. Lämna in dem senast 31 oktober. Lägg din motion i ett slutet kuvert i brevlådan vid bovärdskontoret. Skriv ”motion till årsstämman” på kuvertet. Kom ihåg att motionen måste vara underskriven, med namnförtydligande och lägenhetsnummer så att vi kan behandla den.

 

Villboka.se fungerar. Fritt fram att boka tvättstuga och bastu. 

 

Uppfräschning av kvarterslokalen:

Målning av tak och väggar kommer att ske i oktober. Därför stängs lokalen för uthyrning mellan måndag 13/10- torsdag 23/10. Nya möbler kommer också, så sedan kan vi njuta av en trevlig och fin lokal.

 

Fimpar:

Styrelsen vädjar om samarbete när det gäller cigarettfimpar. Speciellt vid festlokalen så fimpas det hej vilt på marken. Det ser tråkigt ut och Väla mark får städa. Det finns utplacerade kärl för fimpar. Fimpa gärna i dem.

En härlig sensommar önskar styrelsen till alla

 

Kontakta oss på:

styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

 

Vid datorn Helena Numminen

Logga in