Kjellstorpsbladet nr 8 augusti 2014
Ladda ner PDF

 

Villboka.se fungerar. Fritt fram att boka tvättstuga och bastu. 

 

Uppfräschning av kvarterslokalen:

Målning av tak och väggar kommer att ske i oktober. Därför stängs lokalen för uthyrning mellan måndag 13/10- torsdag 23/10. Nya möbler kommer också, så sedan kan vi njuta av en trevlig och fin lokal.

 

En glad nyhet:

Vattenförbrukningen/ kostnaden har minskat. Styrelsen tackar alla för att man tänker på kostnaderna. Även elförbrukningen har minskat. De ljuvliga sommarnätterna har säkert hjälpt till.

 

Ännu en glad nyhet:

Låsprojektet är äntligen färdigt….det tog bara fyra år. Nu kan styrelsen använda tid och resurser till annat. Jippi!

 

Viktig information angående sophusen:

Sopsorteringen utav organiskt avfall är fortfarande dåligt. ( Annat avfall sorteras också dåligt men organiskt sticker ut). Man lägger plast i behållaren vilket är förbjudet. Endast papperspåsarna får läggas där. Idag tar NSR ut en kontrollavgift på våra sopor. Om detta fortsätter så kommer vi att ha betalat 63, 375 kr/år, pengar som vi kunde ha använt till bättre saker.

Därför vädjar styrelsen till alla att sortera rätt, lägg inte papperspåsen för organiskt avfall i en plastpåse.

Vi ber också om ert hjälp i tvättstugorna. Tomma tvättmedelspaket och sköljmedelsflaskor får inte slängas där. Ta med dem till sophusen.

 

Frivillig till motionsrummet:

Frank som höll efter i motionsrummet har flyttat. Styrelsen vill passa på att tacka Frank för det arbete han lagt ner när han hjälpte oss med motionsrummet.

Nu efterlyser vi någon frivillig som kan hjälpa Patrik att ta hand om motionsrummet. Om du är intresserad så kontakta Kenth vår bovärd genom att besöka honom på måndag förmiddag eller onsdagkväll när han har öppet på sitt kontor. Du kan även mejla honom på bovard@hsbkjellstorp.se

 

En härlig sensommar önskar styrelsen till alla

Kontakta oss på:

styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

 

Vid datorn Helena Numminen

Logga in