Kjellstorpsbladet nr 7 juli 2014
Ladda ner PDF

 

Villboka.se fungerar igen.
Fritt fram att boka tvättstuga och bastu.
 Nu hoppas vi att problemet är löst. 

 

Nya möbler till kvarterslokalen:

Styrelsen har beslutat att köpa in nya bord och stolar till lokalen. Även hörnsoffan kommer att bytas ut. Lokalen används flitigt och är i behov av uppfräschning. Vi är alla glada över att vi har en så fin lokal och vill behålla den så. 

 

Viktig information från styrelsen:

  • Vid störningar kontakta förvaltaren Karin Alfredsson. Ring på 042-199500 när du behöver komma i kontakt med förvaltaren.  OBS! Kenth ska inte kontaktas i dessa fall.
  • Målarfärg till balkonger och staket kan hämtas hos bovärden (gratis)

 

 

Tillsyn i samband med överlåtelse:

I samband med överlåtelse av bostadsrätt så kommer förvaltaren (eller annan representant från HSB) att utföra en tillsyn av föreningens egendom. Till föreningens egendom tillhör t ex ventilation och radiatorrör. I samband med tillsynen delas broschyren” Att bo i bostadsrätt” ut och man kan ha en dialog med förvaltaren om vad man får göra själv och vad som kräver tillstånd.

 

 

Ventilationsarbetet:

Äntligen börjar det hända saker på området. Vecka 36 startas arbetet med ett provhus. Vilket hus det blir så vet vi inte idagsläget, men de som bor i det huset kommer att få i god tid en lapp i brevlådan. Det är viktigt att företaget som ska utföra arbetet kommer in i lägenheterna. Alla ventilationskanaler ska rengöras, luftflöden mätas och bullernivåer kontrolleras.
När första provhuset är färdigt så ska det utvärderas innan vi går vidare till nästa hus.

 

Kometen:

I höghusen har vi affären Kometen. Affären ger service åt många på området, speciellt till äldre och de utan bil. Den har fungerat även som ”postkontor”. Styrelsen uppmanar alla att tänka efter om fler kan tänka sig att handla där för att stötta affärens ekonomi. Annars kan det på sikt hända att affären stängs.

 

Förtydligande från Styrelsen:

Alla barn är hjärtligt välkomna att leka på gräsmattorna och på grönområdena. Det är fotbollsspel som är förbjudet på gräsmattorna inte stoj och stim. Vi ber om ursäkt ifall inte detta framkommit tydligt i tidigare Kjellstorpsblad.

 

En skön sommar till alla önskar styrelsen.

 

Kontakta oss på:

styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

 

Vid datorn Helena Numminen

 

Logga in