Kjellstorpsbladet nr 3 mars 2014
Ladda ner PDF

 

Trädgårdsavfall:
Våren är tidig i år och många har börjat städa i trädgårdarna. Containern för trädgårdsavfall är på plats igen, längst ner mot Dalhemsvägen, mittemot Kometens P-plats.

 

 

Container:
25-27/ 4 (april) kommer containers att ställas vid kvarterslokalen. Passa på att städa förråd och källare, och kasta det du inte behöver. Som vanligt så har vi en container till elektronik och en till grovsopor.

 

 

Systematisk brandskyddsarbete (SBA)  av garage:
Det är dags för kontoll igen. Det kommer en lapp i brevlådan vilken dag och tid kontrollen sker. Styrelsen vill påminna om att inga brandfarliga vätskor får förvaras i garage.  Garaget är inget förråd, bilen måste få plats. Kontrollen är ett myndighetskrav som fastighetsägare måste genomföra.

 

 

 

Viktig information från styrelsen:

  • Lars Jönsson, vår förvaltare, kan man nå på mejladress: lars.jonsson@hsbhbg.se   Mejla gärna om du har frågor eller åsikter. Det går bra att även ringa på 042-199500.
  • Varje tvättstuga har fått en egen liten sopkorg där endast ludd, grus och damm får slängas. Observera att inga tvättmedel- eller sköljmedelsförpackningar får slängas i tvättstugan!  • Det finns många lediga garage på området. Vid intresse så kontakta Emelie Nordström på 042-199531 eller emelie.nordstrom@hsbhbg.se
  • Blockera ej utrymmet innanför förrådsdörren. Utrymmet tillhör föreningen, b la finns uppgång upp till taket där. Saker som blockeras kommer att bortforslas 30/3. ( Gäller utrymmet innanför förrådsdörren och före själva förrådet.)
  • Inga barnvagnar eller cyklar får parkeras  i trappan. Dels blir det svårstädat och brandrisk föreligger. Vid brand blir det även svårevakuerat.

 

Cigarettfimpar:
Tyvärr har en dålig ovana uppstått på Kjellstorp. Man röker på balkongen och sedan fimpar man och slänger fimparna över räcket med påföljd att de hamnar på marken nedanför. Ibland landar de på grannens balkong eller uteplats. Denna ovana  är respektlös både mot närmaste granne men också mot oss alla som bor här på området. Dels ser det ovårdat ut men också brandrisk föreligger. Skärpning krävs! 

 

 

Kontakta oss på:

styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

Styrelsen önskar alla en solig vår.

Vid datorn Helena Numminen

Logga in