Kjellstorpsbladet nr 11 november 2014
Ladda ner PDF

 

Årstämman:

Stämman kommer att hållas tisdagen 13 januari kl 18.30 i matsalen på Dalhems centrum. Separat kallelse kommer senare.

 

Gårdsmöten:

Tack för att ni kom till gårdsmötena. Styrelsen uppskattar de åsikter och tankar som ni framfört. Ulf Pernetorp sammanställde alla åsikter och har presenterat det för styrelsen. Nu jobbar styrelsen framåt med era tankar i åtanken.

 

Ny belysning i källargångarna:

I hus 23 0ch 51 har ny belysning monterats. Nu tänds ljuset automatiskt när man öppnar dörren in till källargången. Innan kunde det hända att man blev stående i mörker. Om ljuset släcks under tiden du står i gången så är det bara att röra på sig och säga ”tänd ljuset”J, så tänds det igen.

 

Viktig info från styrelsen:

  • Vid inglasning av balkong, uppsättning av markis så måste bygglov ansökas. Kontakta föreningens förvaltare Karin Alfredsson för mer information. Karin når du på 042-199500 (HSB) eller på karin.alfredsson@hsbhbg.se
  • Vinterbeskärning kommer att utföras av Väla Mark senare under vintern.
  • Det finns gott om lediga garage. Är du intresserad kontakat Emelie påHSB på 042-199500.
  • Vid gårdsmötena framkom frågor om parkering för hantverkare. Om sådant behövs ring Securitas ( telefonnummer finns på anslagstavlan i entrén) och så får de anvisa plats var hantverkaren kan parkera utan att få böter.
  • Kontakta oss på: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

 

Cykel och kickboard på parkeringarna:

Styrelsen uppmanar alla föräldrar att prata med sina barn/ ungdomar om att cykling och åkning med skate- och kickboard inte är lämpligt på parkeringarna. Dels kan bilarna bli skadade och man blir skadeståndsskyldig men ännu viktigare är att bilar är hårda och man kan själv få allvarliga skador.

 

En viktig påminnelse från styrelsen:

Har du kollat brandvarnaren? Det är mysigt med tända ljus i mörkret.

 

Vid datorn Helena Numminen

Logga in