Kjellstorpsbladet nr 1 januari 2014
Ladda ner PDF

 

Stämman/årsmötet:

Årsmötet hölls tisdagen 7 januari. Tyvärr kom inte så många på stämman. Endast 41 personer var närvarande. Matz Svensson från HSB var ordförande och visade ett bildspel på vår ekonomi. Motionen som styrelsen skrivit om att el-arbeten och VVS-arbeten ska vara fackmannamässigt gjorda bifalldes och styrelsen fick som uppgift att ta fram ett förslag på stadgeändring. Efteråt bjöds det på landgång och kaffe.

Styrelsen består av:

Fredrik Stuhr Pedersen, ordförande.
Helena Numminen, vice ordförande.
Kerstin Sköld,(ny) sekreterare.
Peter Gjedved, studieorganisatör.
Ulf Pernetorp, ledamot.
Som suppleanter: Rosa Misan och Roger Mattsson(ny).

Som revisor fortsätter Sven Rönquist. Revisorarvodet höjdes till 7000kr.

Valberedning: Karin Nilsson (ny), Jörgen Mårtensson, Stefan Almström och Kenth Johansson som sammankallande.

Från styrelsen avgick Gunilla Stjärnfeldt och från valberedningen Rosa Wahlgren. Vi tackar båda för ett utomordentligt arbete.

 

 

Viktig information från styrelsen:

  • Lars Jönsson, vår förvaltare, kan man nå på mejladress: lars.jonsson@hsbhbg.se   Mejla gärna om du har frågor eller åsikter.

Det går bra att även ringa på 042-199500. (Förvaltare betyder inte att föreningen är satt under förvaltarskap, utan det är en titel som ingår i fastighetsbranschen där det betyder att han tar hand om= förvaltar fastigheter.)

  • Säckarna i källaren försvinner. Varje tvättstuga har fått en egen liten sopkorg där endast ludd, grus och damm får slängas. Observera att inga tvättmedel- eller sköljmedelsförpackningar får slängas i tvättstugan!


  • Det finns många lediga garage på området. Vid intresse så kontakta Emelie Nordström på 042-199531 eller emelie.nordstrom@hsbhbg.se


  • Snart byts låskolvarna i ytterdörrarna. Öbergs lås har haft fullt upp, men har lovat att börja så snart som möjligt.
  • Brand i sophus. På nyårsnatten brann det i soprummet vid bovärdskontoret. Någon har vridit undan kameran och sedan senare tuttat eld på ett sopkärl. Sanering/ målning påbörjad och vi hoppas att den snart kan användas igen.


Soprum:

Alla soprum kommer att låsas nattetid. Mellan kl 23.00-05.00 kommer det att vara låst. Detta för att förhindra vandalism och missbruk.

 

Viktig påminnelse:

Dörren in till trappan måste hållas stängd. Många ställer upp dörren på vid gavel för barnens eller djurens skull. Om du/ni gör det så påverkas ventilationen i hela huset och dessutom såhär vintertid så blir radiatorn i trappan skållhet och vi eldar för kråkorna.

 

Aktiviteter:

Är någon på området intresserad att hjälpa till med aktiviteter?

Då styrelsen har drabbats av idétorkaJ, så ber vi om hjälp. Skriv/mejla gärna styrelsen vad du/ni vill göra eller uppleva. Saknar du någon kurs? Fest? Whiskyprovning? Alla idéer tages emot mer än gärna.

 

Vill du ge ris eller ros?


Kontakta oss på: styrelsen@hsbkjellstorp.se eller via brev i brevlådan vid bovärdskontoret.

 

Styrelsen önskar alla en härlig vinter.

Vid datorn Helena Numminen

Logga in